Vaaarm kooorv BOOOGGIE... AHA!!

Igår var det dop i Amiralitetsktrkan och det var lilla Iris som blev döpt. Vi var som vanligt ute i sista minuten och kom inflåsandes samtidigt som klockorna ringde. Men kom iaf in innan doptåget =o)
Själva dopet i sig var jättefint och Iris sa knappt ett ljud men det var en väldigt lång sittning i kyrkan utöver dopet som blev rätt tråkig.... o då e det ju tur att Jonte var med och förgyllde tillvaron med sina underbara funderingar. Jag måste ju först tala om att hela åkturen in till stan gick åt till att förmana honom om att man är lugn och tyst i kyrkan och om man ville säga något till oss så viskar man.... Väl inne i kyrkan så var det ju ett himla farande upp och ner i bänkarna när det skulle sjungas osv och Jonte skötte sig exemplariskt!!! Och så vid ett tillfälle när det var dax för en psalm så frågar Jonte (viskandes) om man fick sjunga. Självklart säger jag, visst får du det. Då hör vi världens goaste 3 åring sjunga "Vaaarm kooorv BOOOGIE... AHA"!!  Man kunde ju inte annat än att skratta. I slutet av alltihop gick de runt med kollekten som vanligt och Stefan hade plockat med lite skrammel för att Jonte skulle få lägga i pengar... vilket han så duktigt gjorde oxå. Efter en stund ser vi tankeknölarna jobba på honom och han viskar till Stefan "när får man tillbaka pengarna"?? Hi hi.. vad säger man =o) ??

Efter kyrkan var bjöds det på mat och fika hemma hos Johan och Linda och det var väldigt gott och jättetrevligt. Mycket folk i spridda åldrar och en hel del barn som lekte. Vi hade så trevligt att vi inte hade vett att gå hem förrän halv fyra på eftermiddagen (allt började kl 10). Och vann tipspromenaden gjorde vi oxå =o) En flaska fransk champange... flott värre =o)

I lördags var vi oxå utanför tomtgränsen. Grillning och lek och bus nere hos Pappa och Ann. Jättemysigt även att det regnade =o)

Nu är det måndag och ny vecka... fast ingen lång vecka om man räknar arbetsdagar för Stefan. Verkstaden stänger ju alltid lövmarknaden och sen är det midsommar. Så tre dagar med jobb för hans del... tycker han e ganska lagom =o)Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

skogsmamma

Dagbok och spridda tankar

RSS 2.0