Matteprovet avklarat

Idag har jag gjort matteprovet och jag tror att det gick ganska ok. Satt hela tiden ut och knåpade.
När jag kom hem igen var det bara 17grader inne. Kanske inte så konstigt när det är massa minus ute. Gick en runda med Helge och njöt verkligen av att få se solen för första gången på ett tag nu.

Ibland trillar det över en hur vackert man bor. Visst sliter man sitt hår emmellanåt när det är svårt att ta sig hem eller som igår när jag skulle vara duktig och ploga för att skona Stefan lite och tar sönder plogen när jag är nästa färdig. Men i det stora hela så kan vi nog inte bo bättre. Vi har vår egna lilla fristad där det är tyst och stilla men ändå bara ett par minuter från sivilisationen. Vi behöver inte oroa oss för att släppa ut katterna för det finns ingen trafik. Jonathan har en hel skog att utforska och leka i utan att behöva korsa någon väg för att ta sig dit. Perfekt =o)

I morgon är det 1:a dec och jag har pysslat ihop Jontes adventskalender som Mamma sydde till Tommy när han var liten.

Hi hi, tjusigt va??

Det blev godis i den i år...

Snor, hosta och feber...

Ja denna helgen bestod mest av snor, hosta och feber men vi lyckade ändå få ut lite mys av den oxå.
I lördags var Stefan som sämst så jag och Jonathan var först nere hos pappa och fikade och sen åkte vi in till mormor för att fira Henkes födelsedag.

Vi blev ju inte så många eftersom varken Stefan eller Tommy var med men det var himla mysigt ändå och VÄLDIGT gott. Mormor hade gjort kalkonmiddag!!

På kvällen var det inte mycket med Stefan så det var sängen tidigt som gällde.

På söndagen kände vi oss hyfsat pigga hela högen på förmiddagen och vi var mest ute i snön. Stefan kände sig så illa tvungen att ploga för det hade kommit så mycket snö och jag och Jonte rastade snowracern. Sen busade vi en stund i trädgården innan det var dax att gå in och torka. Jonte gjorde både snöänglar och en snölyckta som vi tände senare på kvällen.



På eftermiddagen var det meningen att vi skulle åkt ner till Pappa och Ann och fira Henke där oxå men medans vi var och handlade kände vi av att vi hade varit lite väl hurtiga under dagen. Stefan hade fortfarande feber och även jag fick feber och Jontes mage krånglade så han var allmänt ledsen. Inte direkt den muntraste familjen att ha på kalas.

Så kvällen bestod av en liten promenad med Helge då vi oxå tände Jontes lyckta och glögg ihopkurade i soffan.

Idag därimot är nog Stefan något piggare, han e på jobbet iaf. Jonte e på dagis men har fortfarande strul med magen och jag sitter med läxor och bara tycker synd om mig själv. Men jag har fått mycket gjort iaf. Engelskan är faktiskt ifatt för första gången på terminen och jag har hyfsad koll på svenskan och matten oxå. I morgon ska jag skriva matteprovet som jag missade i fredags så det blir till att sitta med övningsprovet i kväll och dubbelkolla att jag hänger me. Sen är det nationellt prov i engelska igen på onsdag, skriftligt denna gången, och sista litteraturprovet i svenska på torsdag. Det märks att det är på slutklämmen nu. Prov tre dagar i rad =o)

Nu är det dax att göra ett försök med att släpa ut hunden innan man ska ta tag i maten.

Nu e de jul, här i vårt hus...

Idag har vi julpyntat och haft fedagsmys. Hämtar ju Jonte tidigt på fredagar så vi har haft lite kvalitetstid i eftermiddag. Det hade varit jättebra på dagis och de hade haft sångsamling med julsånger och det fick jag höra sen när vi pyntade här hemma, jättemysigt!! Jonathan har ju en liten egen julgran som jag har ställt i hans rum under jularna men i år tyckte jag han kunde få fixa den själv =o) Den blev jättefin!!!! Han hade så roligt. Han klädde om den flera gånger. Och så satte han och Stefan ut fönsterdekaler. När allt var klart blev det tacos framför tv:n.

mera snö =o)

Idag har det kommit mera snö och ungarna på dagis hade blixterkul i backen med pulkorna när jag kom. Jonte hade till och med draghjälp så han behövde inte ens gå ur pulkan... latmask ;o) Vi fortsatte pulkaåkningen när vi kom hem så Helge fick komma ut. Det blev med ficklampan i högsta hugg =o) Det var attans vad tidigt det blir mörkt nu...

Idag har varit en lång dag i skolan. Bara dubbellektioner. Först var det svenskan där det var förberedelser inför provet nästa vecka. Sen var det engelska och jag gjorde den muntliga delen av det nationella provet och till sist var det sista genomgången på matten innan provet. Det är lite mycket nu....

I morgon är det städning och adventspyntning som gäller!!!! Superkul. Ska även inhandla födelsedagspresent till Henric som fyller på måndag men ska firas på lördag. Kalkonmiddag hemma hos Mormor =o) Mysigt. Synd att Tommy jobbar bara så han inte kan komma.

Nu är det lite tv som gäller en stund sen får jag nog försöka sova i vettig tid... Har fortfarande inte fått någon ordentlig sömn eftersom mina pojkar låter en hel del om nätterna. Jonte bara hostar och hostar och stackars Stefan är så täppt så han får ingen luft utan snarkar så det vibrerar i fönsterna. 


 

onsdag med härlig promenad

Idag har snön kommit.... det är inte ens december än =o)
Dagen började med matte och fortsatte sen med engelska där jag äntligen fick min bok redovisad. Sen var det hem till Helge som tycker snön är MYCKET trevligare än regnet som har varit. Så det blev promenad med  Linda och Flexa, mycket trevligt. Känner med en gång i kroppen när man har gått en runda, mår mycket bättre. Jag och Linda har sagt nu att vi måste verkligen åka in till gymet snart... om så bara för att gå lite på löpbandet. Bara vi rör på oss en stund. Det gör ju så gott både för kropp och knopp.
I morgon är det förberedelser inför prov nästan hela dagen. Först svenskan och sen matten. Provet i matten är redan på fredag och i svenskan i nästa vecka.

Jonte har varit på dagis hela veckan fastän han inte är helt piggelin. Han har ingen feber men är helt igensnorad och hostar en hel del. Men de säger på dagis att de inte märker någon större skilnad på honom så han har fått gå dit ändå. Jag vet ju att de ringer om det skulle vara något. Idag har de varit på teater och den hade tydligen varit jättebra och väldigt uppskattad av alla ungarna.. roligt när de gör lite sånt med barnen.

Nu är det strax dax för Grays Anatomi =o)

 

hmmpfh....

Ingen sömn inatt heller.... lite seg. Undra om tröttheten kan påverka mitt fantastiska humör... förmodligen!! Jag kan inte påstå att jag sprudlar idag. MEN! Jag har ju ett måtto som lyder: Stressa inte över det du inte har utan stanna upp och njut av det som du har... Få se nu, vad är det jag inte har?? Jo, ORK! Och vad är det då som jag faktikst har... hmm... min underbara sarkasm och bitterhet. Det här blir en fantastisk dag!!!! *fniss* Jag tror att nästa steg på min karriärstege bli komiker. Då kan jag ha nytta av min ekonomikunskap när jag räknar alla pengar som jag ska tjäna =o)

Igår var jag och Jonathan på BVC och 3års-kontroll. Självklart briljerade han. Han tyckte sköterskan var ganska fånig med sina fjantiga frågor och givetvis så ifrågasatte han varför han skulle göra olika saker. Han är 104cm lång och väger 19,3kg. Han följer sin kurva exakt. Efter besöket åkte vi in till stan och hämtade ut hans bok från bibloteket. Alla 3åringar får en bok från bibloteket som present och han var så nöjd när han fick öppna paket =o) Han fick även en cyckelhjälm på BVC så det var rena julafton för honom. Passade även på att hälsa på lilla Mamma på jobbet när vi ändå var i stan och lyckades ställa till en fantastisk oreda där =o) Läsk över hela golvet och kaksmulor överallt men jag tror inte vi lyckades ta sönder något iaf.

Nej, nu har jag fått i mig mitt kaffe men det hjälpte inte mot tröttheten så jag få prova med en dusch också innan jag biter tag i engelska igen....

Ny vecka, samma skitväder

Hela helgen har regnat bort... trist.
I lördags skrev jag mitt nationella prov i svenska. Kändes faktiskt helt ok fast min lärare sa att det var på gränsen till för kort... men men. Därefter har jag och Jonte haft mor och son-tid för Stefan har haft en massa att göra hela helgen. Däck skulle bytas och vägen skulle fixas. Lite jobbigt att jag har så mycket läxor som ligger på hög bara som jag hade behövt sitta lite med jag får hoppas att jag löser det under veckan nu så jag får betyg iaf. Lite surt annars eftesom man bli återbetalningsskyldig även för bidragsbiten om man inte får betyg. Jaja, tyvärr är det ingen bra dag idag. Jonte håller nog på att bli sjuk så jag har inte sovit mycket, det gör att jag har grava problem med att hålla ögonen öppna medans jag pluggar. Det är heller ingen idé att gå och lägga sig nu för då får jag definitivt inget gjort idag. Hämtar nämligen Jonte redan kl 12:30 för vi ska på 3års kontroll kl13:00. Ska bli spännande. Fick ett formulär som man skulle fylla i innan om ifall barnet kan göra olika saker som klä på sig, äta själv och ta enkla direktiv. Ska bli väldigt intressant och se om han ligger som man ska i utvekling eftersom vi själva tror att han är före sin tid. Ska oxå bli skoj och se längd och vikt =o)

Vi har lekt mycket med duplo i helgen och byggt ladugård till de nya djuren som han har fått för sina framsteg på pottan. I och med vädret så har vi inte varit ute mer än med Helge så duplo var ett bra val av belöning =o)

Nehepp! Nu blir det till och ösa i sig lite kaffe, frukt och vitaminer så jag kan fortsätta med läxorna utan att somna.

Simhallen


Han hade kul!!! =o)
Var mer under vattnet än ovanför och har nog svalt flera liter...
Han har även bajsat på pottan i dag igen!!! Hade till och med försökt nere på dagis men där utan resultat... desto mer här hemma istället...
Stefan kände sig utanför ikväll när Jonte inte ville att han skulle följa med in och stoppa om honom i sängen, och då är det tur att det finns någon annan som alltid har kärlek över...

 

På väg in i v 25

Jag tycker det är jätteroligt att följa olika graviditetskalendrar där det står vecka för vecka vad som händer med barnet och vad som händer med mig just för tillfället. Man kan läsa hur stort barnet ungefär är och hur utvecklingen ser ut i just den veckan.... som sagt, jätteroligt. MEN, just denna vecka var det inte superexalterande att läsa om mamman. Magen växer och blir tyngre, ont i ryggen och tryck på bäckenbotten, måste kissa ofta, kramper, vätska i kroppen, lagrar fett på bröst och höfter, foglossning, halsbränna, sura uppstötningar och underlivsvamp.... hur kul låter det på en skala??? Tur att man inte känner igen sig i allt iaf. Att kissa ofta kan jag stå ut med, kramperna kommer oftast i benen om nätterna, kan jag oxå ta utan att klaga. Foglossningen har hållt på i nårga veckor nu och det är nog det som sliter mest. Resten har jag klarat mig utan.... än så länge. Har haft halsbränna i början av graviditeten men det har lagt sig som tur är. Det där med extra fett och vätska tänker jag bara fortsätta förneka =o) Ska man oroa sig över vikten osv så kommer jag bara att sluta äta och det är inte så nyttigt det heller. Det blir ett senare projekt efter förlossningen sen.

Idag är det fredag och simhallen som gäller i eftermiddag. Jonte ser verkligen fram emot detta. Jag håller tummarna för att det inte ska vara supermycket folk utan att man ska kunna ta lite plats.

Därefter blir det frdagsmys och Stefan har längtat efter pizza. Jonte får grillad kycklig med strips till.

Nu är det matte som gäller, har missat två lektioner denna veckan så jag ska sätta mig och gå igenom det som läraren har lagt ut på skolportalen så man har lite koll på vad vi gör. Nästa fredag är det prov igen så det gäller att komma ifatt nu.

o så va det en sån där dag igen....

deppdag... igen...

Men fiskarna lever fortfarande... nästa alla. Det fattas en neontetra men vi har inte hittat den. De andra kanske har begravt den =o) Men 13 av 14 är bra!! Jonte är så glad för sina fiskar. Han kommer upp på morgonen och tänder hos dem och så sätter han sig i puffen och tittar en stund. Han är jätteduktig med matningen och de nya fiskarna är riktigt glupska så det är kul att ge dem mat nu. Får hoppas det fortsätter lika bra för nu är han riktigt fäst vid dem.

Idag är det lite lugnare väder än vad det var igår. Var ute och gick med Linda, grannen, efter en mysig fika och vi höll på att blåsa bort när vi var mellan åkrarna =o) Men det var väldigt mysigt iaf. Det blåste inte så farligt inne i skogen och man mår så mycket bättre både i kropp och själ när man kommer ut och rör på sig. Trevligt sällskap gör det ju inte sämre heller =o) Det är så skönt med någon som är i samma situation som en själv, som förstår hur fruktansvärt fel och obekväm man kan känna sig med mage och allt. Hur naturligt och vackert det än sägs att det ska vara så är det skitjobbigt när man bara känner sig klumpig och fet. För att inte tala om konditionen, jag och Linda lät som två astmatiker i en mögelfabrik igår när vi skulle upp för en backe. Både hon och jag tränar ju annars och jag har ju alltid hållt på med hästar så det här med dålig kondition är jag absolut inte van vid.... Usch vad gnälligt det blev nu. Ja, ja...

Igår kväll var vi och inhandlade ett släp. Stefan har länge pratat om att det skulle behövas ett släp för att kunna köra sopor och hämta virke när det är dax för bygge. Han hade hittat ett på blocket för vettiga pengar så igår var vi nere i Ronneby och hämtade det. Jag och Jonte följde oxå med för att få lite familjetid. Kvällarna är så korta nu så det känns som om vi aldrig ses alla tre mer än när vi äter middag. Helgerna är det alltid något som händer och man vill hinna så mycket så man stressar mest omkring på olika håll iaf. Nu på lördag har jag nationellt prov i svenska från halv nio och fem timmar framåt... spännade.

I morgon har jag och Jonathan planerat att åka in till simhallen tillsammans med Tommy och Millie. Ska bli jättekul! Måste bara kolla så baddräkten passar, känns ju lite konstigt att ha bikini. Jonathan ser verkligen fram emot det. Stefan sa att han hade knappt hunnit in på dagis förrän han berättade för fröken Nettan att han skull bada med Morbror Tommy och Kusin Millie =o)

Nej, nu är det dax att ta tag i läxläsning. Ska bara se om jag hittar lite ögongodis till Jontes anhängare först =o)

Lite gamla kort... men han e ju så söt =o)

Malle, Mille, Platan och Pluttan

Jag tror det var så Jonte och Morfar hade döpt de nya fiskarna =o) 2 nya malar och 2 röd-orange fiskar som jag har glömt vad arten hette plus 10 neontetror har flyttat in hos de 5 fantomtetror som vi hade sen innan. Massa fina färger att titta på nu. Jonte och Morfar har varit iväg själva och handlat så Jonte är så lycklig så. Jag hoppas verkligen att vi har rätt värden i vattnet nu för att de ska trivas allihop så de klarar sig. De två röda fiskarna, Platan och Pluttan, är en hane och en hona och kommer säkert att ge yngel om de trivs här... kul =o)

Så fina så fina!!

Och nu lite bajsprat... Ikväll bajsade Jonathan på pottan utan tjafs. Han bad som vanligt om en blöja men jag stålsatte mig och lyckades övertala honom att sitta på pottan. Vi läste en bok och ett tu tre så kom det =o) Så duktig!!! Jag blir så lycklig när det funkar. Det dumma var bara att han satt ju en stund så ena benet somnade och det tyckte han var väldigt obehagligt. Så nu får vi hoppas att han inte kopplar det med pottan och utav den anledningen inte vill sitta där nästa gång. Men jag glädjs åt det enorma klivet i rätt riktning. Både jag och Stefan har sagt att vi inte vill ha två blöjbarn samtidigt och det ser ljust ut för att det inte blir så heller =o) Visst har har ju faktiskt inte blöja mer än vid bajstillfälle, men nu känns det som om han kan bli helt utan innom kort. Underbart.

Mammas goding!!

Trööööööött....

Inatt har Jonathan drömt en massa och stökat en del så jag är helt slut idag. Stackars Stefan är nog inte heller den piggaste, han fick sitta hos honom när han inte kunde somna om. Jag hoppas verkligen att det bara var konstiga drömmar som var problemet så han inte håller på att bli sjuk. Han har ju klarat sig så länge nu och jag är verkligen tacksam för det. Nu är det slutklämmen i skolan med alla nationella prov och redovisningar så jag kan verkligen inte vara hemma. Jag vet att man inte ska ta ut nått i förväg men jag blir lite orolig över hur vi löser det om han nu ska bli sjuk.

Idag är det svenska på schemat med fortsättning på litteraturhistoria. Det börjar bli lite intressantare nu när man har kommit fram till Romantiken. Det börjar närma sig nutid. Ska även jobba med min engelska där jag har MASSOR med uppgifter som ska lämnas in. Har även en bok som ska vara utläst och redovisas i morgon.... spännande. Man kan undra varför jag sitter och skriver här =o)

Ska nog ta tag i läxorna nu.....

Solsken ger energi...

Idag skiner solen och jag känner faktiskt mig riktigt pigg. Trots att jag har suttit med svenskan och läst ett par timmar och sen skrivit provet. Provet, för övrigt, gick inget vidare. Jag hade lagt ner så mycket energi på att komma ihåg vad författarna hette och vilen tidsepok dom var aktiva i och inte läst själva styckerna ur deras verk.... o givetvis handlade över hälften av provet om att läsa delar ur deras verk och tala om volka det var. Skit oxå... Men jag är lite mer allmänbildag idag än vad jag var för en vecka sen, vad jag nu ska ha för nytta av det senare i livet =o)

Men dagen började väldigt bra idag. Jag hade tid på MVC och kollade alla värden som var helt perfekta. Min barnmorska mätte även magen/livmodern som följde kurvan precis, hon kollade Smulans hjärtljud som låg på 148 och hon tyckte rent allmänt att allt såg så bra ut som det bara kunde. Lite kul det där med hjärtljuden. Det sägs ju att ligger de under 140 så är det en pojke och över så är det en flicka. Jonathan låg på 145 första gången de lyssnade på honom och  sen sjönk det längre fram och mot slutet låg det på 128. Så åter igen vill Smulan vara annonym. Det kan fortfarande vara antingen eller. Nästa mätning blir den 16:e dec då jag även ska göra en glukosbelastning så jag väntar med spänning på vad det visar då =o)

Igår var det Fars dag och Jonathan och Stefan tog med sig Farfar Werner upp till Kalmar och hade lite kvalitetstid. De hade gått i "grabbaffärer" (det utesluter tydligen IKEA =o) ) och lunchat på Burger King. Förutom att Jonathan somnade i bilen hem och vaknade med ett utbrott så hade de haft det jättebra!! Jag, duktig husfru som jag är, hade middag till dem när de kom hem. Efter maten åkte jag och Jonte ner till min pappa, Morfar Kent, för att fira honom och där bjöds det på gott fika. Jonathan var väldigt uppe i varv, både för att han hade sovit i bilen men oxå för att han behövde bajsa. Stackars unge med denna mage.... ja,ja, han fick ut det sen iaf. På pottan till och med. Men iaf, nere hos Morfar hann han med att titta på film, äta glass och bulle, leka med lera, pussla och träna på mindre än en timma. Det var fullt ös, och munnen gick på honom heeeeela tiden. Han har verkligen utveklat sin fantasi nått enormt den senate tiden och igår handlade samtalsämnena mest om dinosarier. Stefan kom oxå lite senare när han hade varit och lämnat Werner och fick i sig en kopp kaffe han med.

När vi kom hem slängde jag Jonte i badkaret och till hans stora lycka hade hans radiostyrda båt helt magiskt börjat fungera igen... Så han hade båtrace i badkaret tills den slutade fungera igen. Konstigt med en radiostyrd båt som är känslig för vatten =o)

 

Ny pyamas

Jonathan har fått ny pyamas av Mormor, sååååååå cool!!!

Visst e han häftig=o) Tack Mormor.

 

Fredag igen

Idag kl 15 så har jag och Stefan varit gifta i en hel vecka =o) coolt!!

Nu är vi på väg in i v 24 i graviditeten och på måndag ska jag på kontroll på MVC. Jag hoppas de kollar hjärtljuden då. Det har rört på sig väldigt mycket de senaste dagarna och på kvällarna är sparkarna så tydliga att man ser dem =o) Hela magen skuttar...

Ikväll är det fredagsmys och som vanligt har Jonte önskat tacos. Ska bli riktigt gott. Hoppas bara han orkar hålla sig vaken. Han är väldigt trött efter denna veckan på dagis och igår kom han isäng sent. Pappa och Ann var här och fikade en stund och han blir ju så uppspelt och glad när det kommer besök. Han underhöll Morfar hela tiden så han fick knappt dricka sitt kaffe =o)

Fortfarande trist väder och 3 timmar matte är vad fredagsförmiddagen bjuder på. Lika bra man slänger sig i duschen så man vaknar.



Gredebys snygging =o)

Regn och rusk och ingen tv-bild

Inte nog med att vädret är så tråkigt att man inte vill vara ute, det gör även störningar i tv-sändningarna så man kan inte roa sig med att sitta framför dumburken heller.... Ja ja, tur att man har läxor så man inte är sysslolös iaf =o)
Idag är Stefan på utb i Helsingborg och gav sig av redan 04.40 i morse. Han ville vara ute i god tid med tanke på väder och trafik. Och tur var väl det för han hade knappat in fel adress på TomTom så när han trodde att han var framme vid tjugo i åtta så var han egentligen tjugo minuter på fel håll... Surt. Men han hann iaf.
Idag är det svenska som gäller och jag hoppas att jag inte behöver göra provet idag utan får skjuta på det till torsdag. Jag har inte koll på litteraturhistoria över huvud taget. Och det är så tråkigt att försöka läsa sig till.
Jonathan var vid gott mod i morse och tyckte nog det var lite mysigt att det var Mamma som lämnade på dagis. Han var på ett strålande humör och skuttade in i rummet och pratade oavbrutet. I en och samma mening får han med att han kan jaga rävar och vargar och hade regnkläder på sig idag och luvan uppe. Hans fröken, Mattias, såg lika förvirrad ut som jag.

Vår lilla trollunge =o)

När vi två blev ett =o)






 

Vilken dag, vi hade verkligen jätteroligt och fick det precis som vi ville ha det...

Visst känns det lite konstigt att inte närmsta familjen var med och framför allt saknade jag Lilleman men det var som sagt så sär vi ville ha det =o)

Det kommer säkert en fest i efterhand när ekonomin tillåter och då kan alla få vara me!!!

 

Nyfiken, nyfiken, nyfiken......

Gubben ringer hem kl 9 och berättar att han har fått en skiva med alla korten från i fredags.... o nu ska jag behöva gå och vara nyfiken hela dagen tills han kommer hem från jobbet... suck. Dessutom kommer han inte direkt hem utan ska vara på banken efter jobbet så jag vet inte ens när han kommer. Ja ja, får begrava mig i läxorna så rinner nog tiden iväg. Har svenskaprov i morgon och är fortfarande inte klar med min engelska.

Idag är Lillfisen tillbaka på dagis igen och de skulle ha Halloweenfest!!! Jag hoppas de har jätteroligt.

Visst e han fin =o) Lilla coolingen!!

Efter att grabbarna hade gett sig av i morse så åt jag frukost och gick faktiskt och la mig en stund till. Vaknade av Lillfisen kl 4:30 i morse och sen kunde jag inte somna om utan låg vaken tills vi gick upp strax innan 6. Så det var ganska skönt med en powernap på soffan. Sen gick jag ut och fotade i vår trädgård för det var sååååå fint när solen gick upp och att var precis vitt av frosten.

Tyvärr så gör min kamera i telefonen inte den verkliga bilden rättvis. Det var så fint ute att hade jag kunnat sjunga så hade jag gjort det =o) Förstår ni känslan då??

Magen växer i färdriktning med en attans fart nu och Smulan gör sig påmind mer och mer. Det är jättemysigt att fosterrörelserna är så tydliga. Det lugnar själen väldigt mycket. Tyvärr så har ju fogarna oxå börjat göra sig regält påminda. Vissa dagar rör jag mig som en 90åring och andra dagar märks det knappt alls. Jag får för mig att det känns bättre när jag rör på mig och det motiverar mer till att släpa mig till gymet. Måste verkligen denna veckan.

Nej nu stirrar läxorna på mig och ger mig dåligt samvete så det e lika bra att ta tag i det igen =o)

5:e Nov 2010 Dagen men stort "D"

Ja, då var vi Man och Hustru =o)

Detta var faktiskt ett nyårslöfte förra nyår. Vi sa att om det var så att vi blev gravida igen så skulle vi vara gifta innan barnet föds. Och det är vi nu!!

Känns jättekonstigt men samtidigt väldigt naturligt. Vi träffades ju för över 14 år sedan. Sommaren 1996. Och har vi inte tröttnat på varandra än utan fortfarande planerar för gemensam framtid så är det väl bara bra att vara gifta oxå. Om inte annat så för att hela familjen nu har samma efternamn =o)

Allt skedde i hemlighet. Ingen visste mer än våra vittnen. Självklart borgligt för något annat skulle bara kännas fel. Efter vigslen var det lite firande på Foxen med öl för grabbarna och vi flickor drack alkoholfritt vin. Sen bar det av ner till Ronneby Brunn där vi skulle bjuda våra vittnen på middag och sen skulle jag och min man sova där och bara ha det bra. När vi kommer ner så har våra underbara vittnen uppgraderat vårt hotellrum till bröllopssvit.....SÅÅÅÅ HÄFTIGT!!!! Två våningar och eget bubbelbadkar. Där var förberett med champange frukt och choklad och vittnerna hade ställt dit ett jättevackert blomsterarangemang som matchade min brudbukett.

Kvällen blev väldigt lyckad även om maten tyvärr inte var någon höjdare. Därimot frukosten dagen efter var RIKTIGT BRA!!!

Stort tack till våra underbara vänner som ställde upp som vittnen och bidrog till en toppendag.

Vi hade en jättego tjej med oss under vigslen och stunden på Foxen som fotograferade flitigt så jag återkommer med "Bröllopsfoton" när vi får bilderna från henne.

Nu ska jag mysa med "min man" sista kvällen innan skolan börjar igen. I morgon är allt som vanligt igen med skola, jobb och dagis.

skogsmamma

Dagbok och spridda tankar

RSS 2.0