Elvis??

Trots snoriga ungar och sömnlösa nätter så har det blivit lite bilder ändå =o)

 

En liten ängel...

Hade landat i vår brevlåda...

Fint va!?

Jag och min kära make var ute och åt på vår bröllopsdag. Jättemysigt!! Tack till er som gjorde det möjligt med ekonomisk hjälp, barnpassning och taxitjänster =o) Jag är glad att jag har en sån fin familj.

 

Nu är det jul i lilla huset i skogen!! Städat (till o med putsat fönster) pyntat och julat till det. Jonte har fixat det mesta. Han har även gjort pepparkakshus tillsammans med sin moster.
På dagis övar de nu inför Lucia och även här hemma hör man "sätt dig på bocken och håll mig i rocken".
Nicolas har oxå börjat göra lite väsen av sig. Det började med att han sa "Puss" 4-5 ggr på en dag men sen har vi inte hör det mer. Därimot tjatar han "Pappa" hela dagarna.... Tja, vad säger man. Han har ju varit pappas pojke sen dag 1 så det är väl inte mer än rättvist. Jonte sa ju Mamma, Hej och Tack innan han sa Pappa.
Det har faktiskt hänt väldigt mycket med Nico sista tiden. Det går rykande fort just nu. Idag kom tand nr 4 och han både kryper och reser sig mot möbler. Han vill väldigt gärna gå oxå om man bara håller i armarna på honom. Jätteduktig!!

Förra veckan var vi på Glöggkväll hos våra grannar och hade jättetrevligt. Fullt ös på barnen och vi vuxna försökte prata lite med varandra oxå =o)

Denna helgen var vi på julbord med pappas sida av familjen och det var himla trevligt!! Det var första gången på länge som hela syskonskaran kunde vara med samtidigt.

Självklart var Jonathan och Nicolas oxå bjudna men Jag och Stefan valde att åka själva för att få en chans att få äta i lugn och prata med familjen =o)

Men de klagade inte. Nico hade Mormormys hemma och Jonte var och underhöll Farmor.

Åh så här e lite fler blider på mys och bus den sista tiden =o)

skogsmamma

Dagbok och spridda tankar

RSS 2.0