Födelsedagskalashelg

i helgen har det vait kalas för hela slanten...
Först ut var Håkans 50-års fest där jag och mamma var med, fast inte som gäster utan som hjälp för att stötta Marinette med allt som skulle dukas fram och dukas undan, diskas, städas förberedas osv... Plus att vi stod för drinkserveringen när spriten kom fram för att ha lite koll på hur folk drack :)
 
 
 
 
Vi hade verkligen störtkul!!!
Massa folk, go musik och jättegod mat :)
 
Sen kom Söndagen och det var dax att fira välrldens bästa (snart) 5-åring!!!!
 
 
Älskade Jonte fyller ju år på Torsdag och då passade vi på att fira lite med Måfa och Ann, Britt och Gary och Linda och Iris denna helgen.... åh så blir det kalas nr 2 nästa helg...
 
Bakade gjorde han såklart!!
 
 
 
 
 
Mysigt, trevligt och väldigt tacksamt att få vara hemma hos Pappa och Ann med tanke på hur här ser ut med bygget som inte e klart...
 
 
Bygget ja... usch... det går faktiskt framåt även om det inte känns så.. Stefan försöker göra så mycket han hinner när han får en stund över... men det gäller ju att hitta de där stunderna.... åh så pengarna såklart, de växer ju inte på träden i vår trädgård iaf.  Men, som sagt, det händer faktiskt lite då o då. Tur man har en så händig man :)
 
Över till något roligare... Lillasyster har ju flyttat upp till Gredeby, hon oxå, tillsammans med sin man :) De bor i Janes hus vilket är mkt trevligt för det är ju gångavstånd :) Åh nu äntligen har vi haft vår middag som vi pratat om så länge. Grabbarna Bus hade vi lånat ut till Mormor och Farmor så det blev en helkväll hemma hos dem.
 
 
 
Åh vilken go mat vi gjorde!!!!! 
 
 
Nästa gång ska vi vara här hemma och då ska vi presentera "Kladdmiddag" för Marcus.. hehe.. 
 
Idag är mina goa ungar på dagis och jag måste medge att det känndes inte riktigt 100 att släppa iväg Nico... Han är ifs pigg, glad och äter som han ska men låter som om han har druckit whiskey hela helgen... Det är lättare med Jonte som kan berätta hur han känner sig. Med Nico får man ju gå på allmäntillståndet och hoppas på att man gör rätt.
 
Här har vi lite bilder på busarna i vanlig ordning ;)
 
sjuklig
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
En anna rolig nyhet är min Farbror Niclas har varit hemma i Sverige!! Han överaskade oss med ett spontanbesök 
 
 
Nico försedde honom med plastmat :)
 
 
Nicke o Nico... låter som ett barnprogramspar ;)
 
Nähä, om man skulle ta tag i dagen och göra lite nytta...
 
Bara eeeen kaffe till ;)
 







 
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

skogsmamma

Dagbok och spridda tankar

RSS 2.0