Lokaliserat fler filmfigurer...

Jag sa ju att jag har hittat lilla "E.T" här i mitt eget hem.... men nu har jag även hittat Star Wars filmfigur "Chewbacca"Det syns att det är sommar och sommarpäls....

Förlåt Peter att jag röjer din egentliga identitet =o)

Kidnappning av Farmor!!

HeHe.. Inte så illa som det låter. Svärmor har fyllt år och istället för present så drog vi med henne på söndags lunch/fika på Café Utkiken och sen blev det en promenad i Wämöparken.
Vi hade verkligen vädret med oss det var riktigt skönt att sitta ute och äta...

Det har jobbats på huset oxå i helgen!!!

Jodå, alla har hjälpt till..... mer eller mindre =o)

Just nu känns det som om det aldrig kommer att bli färdigt men det går faktiskt framåt. Jag brukar alltid tänka: "undra hur det ser ut nästa år vid den här tiden"... för tänker man på hur det såg ut förra året vid den här tiden så har det ju hänt hur mycket som helst... o då känns det positivt igen. Dessutom så har jag en fantastisk svärfar som lägger nästan all sin lediga tid på vårt hus och det gör ju att även om vi själva inte ens har varit hemma så har det hänt lite till på huset när man kommer hem. Det är en helt ovärdelig hjälp vi får där.Ibland önskar jag att man tänkte lite mer som man gjorde när man var barn. När man kunde ligga så här:

...utan att tänka "ARHHH FÄSTINGAR!!!" och inte heller bry sig om att man inte har två likadana skor på sig.... jag e så avis =o)

"E.T phone home"

Kommer ni ihåg Drew Barrymore´s genombrottsfilm om den lilla söta utomjordingen "E.T" som med sitt pekfinger ringer hem....

Jag tror jag vet var E.T tog vägen...

Men som ni vet så bor vi mitt i skogen och mottagningen här är inte den bästa. Och då e det ju bra att man har två pekfingrar....

Igår var vi på BVC för att väga och mäta lilla kumpen och han fick sin OK-stämpel i rumpan. Dessutom var det vaccination igen och även denna gången var det 2 sprutor. Han klarar ju nålar som en riktig karl så vi har höga förhoppningar om fina tattueringar framöver ;0)

Fast denna gången fick han lite mer sviter efteråt. Han var allmänt obekväm och gnällig hela eftermiddagen och det blev röda märken på benen efter sticken. Natten har varit VÄLDIG stökig och vi var till och med uppe och åt vid 4. Stackars Liten. Hoppas på lite sömn för honom idag.

Tur han har en trygg famn och ett finger att hålla i när man känner sig krasslig...

Den andra gangstern har oxå varit lite krasslig med snuva och mardrömmar men det hindrar ju inte honom från att hitta på bus...

Han kommer och talar om för mig att han har städat upp bollarna från sitt rum och när jag vänder mig om så ser jag det här =o)

Min goa knasunge!! =o)

Igår ville han leka med lera och när jag plockar fram det så hittar jag en miniräknare som jag hade i mitt pennskrin när jag gick i skolan. Jag tänkte att den behöver jag inte längre så jag gav den till Jonathan eftersom knappar är väldigt kul just nu....

Han leker med lera och jag lagar mat och när han är färdig och har plockat undan efter sig så börjar han knappra på den där räknaren. Och från ingenstans där jag står och helt fokuserad på maten så hör jag:

"Den här var väldigt rolig Mamma, tusen tack"

Snacka om att jag tappade hakan och fullständigt kom av mig =o) Sa min 3-åring det där..??

 

Veckans glädjeämnen.... 

ensam med sina tankar...

 Just nu är jag inne i en period där man är för mycket ensam med ens tankar. Det är lätt hänt att man kliver ur sig själv för att studera sin vardag som åskådare.... och när jag tittar på mig själv så börjar jag fundera på vart jag har tagit vägen....

Jag ser en fru som kämpar med att hålla ett hyfsat rent hem med rena kläder och mat på bordet.

Jag ser en mamma som sliter sitt hår i kampen om att uppfostra sina barn till rättstänkande och artiga människor och samtidigt älska dem villkorslöst.

Men jag hittar inte Zandra....
Hon som älskar att dansa, rida och spela biljard, hon som kan få människor att skratta med kvicka komentarer, hon som möblerar om sitt hem när hon råkar få en stund över för att det e trist att sitta still och hon som tycker om att ta hand om sitt yttre med kläder, smink och hårvård.
Vart tog hon vägen??

Jag inser att man blir äldre och prioriterar annurlunda när man skaffar familj, och den där frun och den där mamman är ju Zandra det oxå, men måste man tappa sig själv fullständigt!? Helt naturligt så hinner man inte med allt man skulle vilja göra.... MEN, någonting som är för bara Zandra hade kanske inte varit så tokigt.... någon gång ibland iaf.
 
Just nu känner jag mig som en skitzofren som skriver om mig själv som 3:e person men ibland behöver man bara få spy ut en massa gojja för att allt ska kännas bättre.

NOG GNÄLLT!! TA TAG I DAGEN!!

Att det kan va så härligt att sova....

Visst ser det skönt ut??!!

WWHHHHEEEEE!!!!!!"De e lugnt brorsan... jag väntar här tills du e klar...""Neeeeej, jag e inte sur...."

"Tack Lillen, då gungar jag lite till"

Vad tomt det blev....

Världens bästa 3-åring har nu åkt iväg på minisemester med Farmor till Öland och det var konstigt vad fort det blir tyst och tomt.... särskilt när Minimannen ligger och sover. Men jag hoppas att de får det toppenbra och mysigt. De ska sova på vandrahem uppe i Böda hamn och ikväll ska de upp till Ivana och barnen i stugan och grilla. Härligt härligt. Jonte kan behöva en paus från sin Mamma och Lillebror en stund.
Så vad ska jag hitta på då... måla och städa i Nicos sovpauser kanske =o) I eftermiddag ska jag iaf försöka ta mig ut till Elgiganten när Stefan slutar och kolla på ny tvättmaskin. Vår har pajat och alla som har eller har haft småbarn vet ju beroende man är av sin tvättmaskin... inte kul. Får fylla upp bäcken med vatten och sitta där och banka tvätten som de gjorde förr i tiden... kommer att gå åt mycket vatten med tanke på att bäcken fortsätter ut i skogen... ingen bra idé. NEJ! Det får bli en ny maskin... blir nog billigare i slutändan (slutrumpan..hihi)

Nu ska jag gå igenom korten i mobilen så jag passar väl på att slänga in lite här oxå... som vanligt =o)

Wämöparken med Mormor


Viktigt kusinmöte... hemma hos Momomo

Med Nalle Puh som vittne utsåg de Nico till ordförande inför nästa möte...

Nico passade även på att gosa med Morbror Tommy

Simlektioner i Emmahultasjön

Simlektioner på Tallholmen

...under tiden hade Nico egentid med sin Stampe i skuggan, Mysigt värre...

Fika, lek och mys med Mormor

ojdå, så många kort... får fortsätta en annan gång...

skogsmamma

Dagbok och spridda tankar

RSS 2.0