Brättelsen om påbackad bil och överkörd gräsmatta....

Ja, jag fick ju frågan om varför vi hade kört på Mammas bil och genat genom Pappa och Anns tomt... och nej Anki, jag smygsuper inte. Även om trafikreglerna här i skogen är lite luddiga så sparar jag alkoholen till bättre tillfällen ;0)

Men såhär va det:

Söndagen kom och hundträning stod i fokus. Jag var som ett barn på Julafton eftersom jag hade sett fram emot detta ett tag nu. Lagom virrig försökte jag hinna så mycket som möjligt med barnen innan vi skulle åka för att Mamma inte skulle behöva fundera så mycket på mat, mediciner och annat.
Mamma dyker upp och tar över barnen och vi börjar virra runt med allt som skulle med istället. Glömmer hälften och får springa in och ut ett par gånger för att få med allt. Så lagom som vi är körklara så är vi givetvis sena. Stefan slänger i backen, stackars Ronja har hunnit bli orolig av vårt stressande och står därför upp bak i bilen, vilket gör att Stefan inte ser bakåt. Men han svänger ju runt som han brukar utan att tänka på att där står ju en bil till... Mammas stackars utsatta Golf... PANG!!! Ommöblering av bakre kofångare....

Jag känner hur jag börjar fnittra hysteriskt och vi kommer fram till att vi tar det när vi kommer hem. Vi är ju så sena...

Längre ner på gatan bor Pappa och Ann och utanför deras garageuppfart så står det, helt idiotiskt placerat, en kranbil. Två killar håller på att laga gatlampan och verkar inte vara klara i det närmsta. Då kommer fnitterattack nr2. Vi ser att det går att komma förbi fram till uppfarten men sen är det stödben från kranbilen som hindrar att vi kommer förbi resten. Nu är ju Pappas tomt så fantastiskt bra planerad att den har TVÅ infarter... en vid garaget och en in till det som var stall innan...

Jag frågar Stefan: Kommer vi förbi fram till garaget??
JAPP!
Kommer vi emellan dammen och staketet??
JAPP!!

Så med 4min kvar till hundträningen skulle börja så genade vi över tomten och ut vid stallet.... Tror ni killarna som lagade lampan såg snopna ut =o)

Så gick det till... Men vi kom faktiskt i tid =o)

Idag skiner solen igen och vinden har lugnat ner sig, härligt!! Som grädde på moset så har Jonte bestämt sig för kroppkakor till middag, ska bli smaskens!!

Här är hans karamellfärgsexprimentStörtläckert!! Måste köpa fler färger. Snart är det ju dax för vitsippor och påskliljor.

Hmmm...

Åter igen ett litet tag sedan man var här nu... Men det har varit lite ont om tid, ork och sömn.
Nicolas, nybliven 1-åring, har fortfarande inte blivit frisk. Vi trodde att han var "back on track" när hostan gav sig men fick istället en massa utslag. Jag ringer BVC och ber att de tittar på honom och tanten frågar mig: "vad tror du att det är??" *SUCK* hade jag vetat det hade jag inte varit här... så i samråd med BVC kom vi fram till att det NOG var värmeutslag och vi skulle avvakta. Helgen gick med födelsedagsfirade både lördagen och söndagen och utslagen blir värre och kliar så ungstackarn inte kan sova. Vi har ny tid på BVC på onsdagen för vaccination och när vi då kommer dit (Stefan var oxå med denna gång) så kräver vi att någon annan tittar på honom.. en läkare då alltså. Jodå, efter en odling så fick vi bekräftat att han hade streptokockerbaciller (ingen aning om hur det stavas) och behövde penicillin. Så nu är vi snart igenom halva kuren och kan äntligen se en förbättring. Håller tummarna för att han ska få bli frisk nu!!!Jonte därimot har hållt sig förvånandsvärt frisk och håller igång med sin KnatteSkutt. Sist var det basket och i morgon blir det handboll.

Helgen har varit fullspäckad med aktiviteter och för mig och barnen så började den redan i fredags. Jonte har ju inget dagis fredagar så vi försöker alltid hitta på nått bus då. Just denna fredagen blev det Wämöparken.

Himla mysigt... Och de hade redan satt ut alla djuren oxå så Nico kunde spana in getter, höns och grisar... Ronja tyckte INTE om grisar. De både lät och luktade illa =o)

På lördgaen fick vi fint besök....


Hi hi... Nej, han är varken arg eller farlig...Världens bästa Peter, även kallad "Pappa Björn", var uppe med sin bil som skulle fixas och bjöd på Kroppkakelunch på Marinmuseumet.Och innan dess var jag och barnen hemma hos min Mormor en sväng och även ute och lekte på Stumholmen.Sen kom söndagen som jag har längtat till... Dax för 1:a kurstillfället med Ronja!! Väldigt nyttigt och väldigt roligt. Tack snälla Mamma som var hemma med barnen så både jag och Stefan kunde åka.


Och så kan jag ju åter igen be min Lilla Mamma om ursäkt för att vi körde på hennes bil... och förlåt Pappa för att vi körde genom din trädgård... Ja, jösses vilken kaos inna vi kom iväg till denna hundträning =o)  Så det kan bli....

Nej, nu ska jag gråta en skvätt över att den fina våren försvann och leta upp riktigt varma kläder inför promenaden... lär nog få lägga vikter i både skor och vagn för att inte blåsa bort... Ronja kommer hänga i kopplet som en heliumballong... hihi... vilka bilder jag fick i huvudet nu... =o)

Här kommer mer mys och bus:

skogsmamma

Dagbok och spridda tankar

RSS 2.0