Knähund???

Jag trodde det var jag som skulle vekna först, men icke =o)Jaja... Det är definitivt husses hund iaf!!

Kaffe och Berocca

Japp, det var en sån natt så man får starta dagen med kaffe och Berocca för att kunna hålla ögonen öppna... Men det är smällar man får ta för sina goa barn. Inatt var det Nicolas som höll både mig och Stefan vakna. Tur att Stefan inte sitter framför en dator hela dagarna på jobbet för då hade han haft avtryck från tangenterna i pannan idag.

I helgen har vi gjort allt och ingenting. Stefan och hans pappa och härjat med huset och har kommit jättelångt!! Jag har fått umgås med både Mamma och storebror...

Jag, barn och hund har varit ute och plockat svamp, som det för övrigt finns i överflöd här i skogen


 och vi har oxå städat och tvättat lite...

Nico har fått tand nr 2!! och har bytt ut liggdel mot sittdel i vagen...Stora killen!!!

I lördags startade jag dagen på ett helt underbart sätt. Mamma skulle komma ut på frukost kl 9 och Nico hade ätit och somnat om redan kl 7 så jag tog Ronja och promenerade Gredeby runt...

Det var bara 2grader ute men med mössa och lagom mycket kläder så kunde man inget annat än att njuta....

Nicolas... lilla skruttungen, redan 6 månader

Inte klokt. Nico Tico är redan 6 månader... o hör o häpna: han har fått en TAND!! Idag har han fått inviga den med en bit tunnbröd och lite spagetti och köttfärssås. När man ser skitungen varje dag så märker man inte hur de växer men det har ju hänt en del =o)

(jag hoppas att Anki lägger märke till att jag har valt kort där jag själv e med ;o) )

Fick en bild av GrannLinda på deras lilla snutta idag

och jag kom på mig själv att tänka "va stor hon har blivit".... o sen kom jag på att Nico är ju faktiskt hela 12 dagar äldre än henne... då måste ju han oxå har blivit stor =o)

Och det är ju klart att han har! Var på BVC igår och vägde och mätte. Hela 73cm lång och 9,8kg. Inte illa.

Snart är det dax för Jonathan oxå att väga och mäta nere på BVC. 4års-kontrollen närmar sig med stormsteg. Ska bli riktigt spännande.

Mina barn är ju inte döpta men vi var på g att döpa Jonte när han var ny. Det gjorde att vi hade utsett en gudmor till honom... men sen ändrade vi oss och kände att han ska få bestämma själv om han vill bli döpt i framtiden MEN, sin älskade gudmor Emily fick han behålla ändå. I tisdag överaskade hon oss med ett spontanbesök på eftermiddagen och jag vet inte vad hon gör med mina barn med de bara älskar henne båda två.Vi frågade Jonathan om han kunde tänka sig att dela Emily med Nicolas och självklart kunde han det. Så idag frågade han för hundrade gången sen i tisdags när hans och Nicolas Emily skulle komma nästa gång =o) Han e för söt!!

För övrigt så går det jättebra med Ronja. Hon har ju bott här i en vecka nu och den enda olat hon har som jag inte tycker om är att hon öppnar dörrar. Så det gäller att låsa när man går hemifrån =o) Annars är hon helt underbart go och snäll.

 Nu ska jag och min man faktiskt ha ett glas vin

Trevlig Helg!!

Fullträff!!

I går (lördag) for lilla familjen på utflykt till Nybro för att träffa en liten söt tjej som var på jakt efter ett nytt hem. Det kunde inte ha träffat mer rätt när vi fick se denna donna. Vi talade om vad vi hade för hem att erbjuda och vips så hade hon packat sina favoritleksaker och sin säng och satt i bagageutrymmet i vår bil.Helt utan ångerst for vi tillbaka till skogen och välkomnade lilla Ronja till vår familj och vårt hem.Än så länge ser hon inte ut att lida och jag tror inte hon ångrar sin flytt.

 

Slutpausat...

Har varit lite låg den sista tiden och det har gjort det svårt att skriva. Men jag har ju så mycket bilder som faktiskt säger mer än ord... Så jag drar igång bloggen igen =o)

Jonte har varit på sitt första barnkalas =o)
Mycket trevlig eftermiddag för både barn och vuxna.

Vi har oxå flyttat in lilla mamma till "staun"

Å här är en massa annat bus och mys...

 

Tills dess...

Jag har fått lära mig att om man inte har något bra att säga behöver man inte säga något alls.... Därför tar jag nu en bloggpaus.....

skogsmamma

Dagbok och spridda tankar

RSS 2.0