JAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!! VG på SH-provet!!!!!!!

Det trodde jag aldrig, jag var helt övertygad om att jag hade misslyckats totalt med skrivningen och skulle få skriva om.... men icke!!!! Det blev inte bara Godkänt utan VÄL Godkänt =o) Det var en riktigt skön lättnad.

Just nu är det väldigt mycket i skolan. Bara denna veckan har vi haft uppsatsskrivning i 5 timmar, muntligt nationellt prov i eng, inlämningsuppgift i SH -kommunen och intensiv genomgång på matten inför provet på måndag. Det märks att terminen börjar ta slut. Det är väldigt mycket vanliga prov och inlämningsuppgifter och uppe på det alla nationella prov. Bara engelskan har tre nationella prov. Dessutom ska jag ha läst och resenserat två böcker innan 20:e Maj. En på svenska och en på engelska. Suck, vad trött jag blev =o)

Över till något roligare. Jag har äntligen fått tummen ur och målat Lillfisens säng. Ja, han hjälpte till själv oxå. Han fick en typ av växasäng av Farmor och hennes Mor i vintras. Men den var i lackad furu så vi bestämde att vi skulle måla den vit innan vi satte in den i hans rum. Sen har vi gått och väntat på plusgrader så man kan måla utan att den blir förstörd men det är ju fortfarande minus om nätterna så nu lånade vi Pappas garage och fick det gjort. Jag kan väl inte skryta med att det blev felfritt utan rinningar och så men Lillfisen är jättelycklig över sin STORA säng. Tack så mycket Farmor och Gunni =o) Och tack även till Mormor som hjälpte till att sätta ihop den.

Träningen har det varit lite slappt med denna veckan. Jag var på Stepstyrka i måndags men sen har det varit mycket skola som har gått före. I morgon hoppas jag på att på plats på Zumban så det iaf blir två dagar denna veckan.


Mormor och Farmor förser Lillfisen med så fin kläder


 

Pojkar och deras leksaker
Plockar blommor till Mamma... min Goding


klart man drar sitt strå till stacken =o)o så det slutliga resultatet

Samhällskunskapen blir mitt bakslag... attans

Har precis kommit ut från lektionssalen och har skrivit prov på Sveriges statsskick. Det kändes inte bra. Trist när jag faktiskt har haft väldigt bra betyg på mina andra prov. Hittils har det varit flest MVG och nått VG+. Men men, går det helt åt skogen så får jag väl skriva om.

Nu har jag en ljuvlig håltimme på ca TRE timmar som jag ska försöka slå ihjäl med engelska och matte.

Ikväll e det ZUMBA!!! Tjoho!

Sommarfrissan =o)

Hi hi! Idag har rakapparaten varit framme och Lillfisen fick sin sommarfrilla. Han var så duktig, han satt och läste sin sångbok och sjöng för mej. Anledningen till att vi är hemma idag är att han har varit väldigt orolig inatt och sovit dåligt. Det började egentligen redan på dagis igår. När jag hämtade honom hade han precis haft ett sammanbrott med magknip och diarré, stackarn. Men det gick över till kvällen och han var på ett strålande humör. Men sen kom natten och han drömde och var jätteledsen, sa att han hade ont i munnen. Och det förstår jag att han har... han har kindtänder som är på väg igenom. Men för säkerhetens skull så stannade vi hemma idag. Då får han ju även en chans att sova ifatt sej. Det jobbiga för en annan är bara att jag missar så mycket i skolan. Just nu är det väldigt mycket prov och inlämningsuppgifter som ska göras och jag hatar att behöva göra sånt i efterhand. Men men, Lillfisen är självklart viktigast.

I helgen som har varit kom vi iväg till Öland!!! Det blev bara 1 natt och Lillfisen var inte med... och det var storm... och regn... och hunden var sjuk... och Gubben fick inte igång maskinen han skulle hämta... men annars var det jättebra =o) Vi fick iaf med oss maskinen hem och det var det som var viktigast, det var ju därför vi åkte. Nästa gång vi åker till Öland är det förhoppningsvis hela familjen och med husbilen på semester. Ska bli skönt. Hoppas vi har samma tur med vädret som förra året. Men det blir inte förrän i Augusti... OM jag får någon semester vill säga. Jag har sagt till chefen på sommarjobbet vilka veckor som Gubben är ledig och han sa att inte kunde garantera att jag kan vara ledig samtidigt men ska iaf göra sitt bästa för att det ska bli några sammanhängande dagar.

Idag strålar solen från en molnfri blå himmel och det börjar bli riktig varmt ute. Det svåra är bara att det är så kallt på natten och morgonen fortfarande. Det gör att man gärna klär på Lillfisen alldeles för mycket kläder när han ska till dagis. Men nu har han fått ett jättefint set i vind och vattenavvisande material av Mormor som är väldigt rymligt och det gör att han kan ha flera lager under... jättebra!! Tack Mormor =o) Jag hoppas vi ska vara hemma denna helgen så vi kan göra lite nytta i trädgården. Håller detta vädret i sej så hade det varit fantastiskt att kunna nytja vår "egentligen" väldigt vackra trädgård.


Nyklippt!!

Snygg i sina fina vårkläder
och så här ser man ut när man tar på sej mössan själv =o)

O så var Påsken oxå över

Jag tycker nog allt att tiden går lite fort ibland... I morgon är det vardagen och alla rutiner som gäller igen. Jag har varit ledig i nästan 1 1/2 vecka och Påsken bara svichade förbi. Vi har haft en lugn och trevlig Påsk men tyvärr blev den inte som vi hade tänkt oss. Planen var att åka upp till en stuga på norra Öland. Stugan var ledig, vi hade fått lov att vara där, bilen var tankad... o så får vi inte tag i mannen som har nyckeln. Trist. Men men. Vi umgicks med släkten istället. I lördags var min storebror här och lekte med Lillfisen och fikade. Svärmor var här på middag. I söndags var vi och hälsade på min Mormor och båda mina bröder var där. Lillebror hade sin tös med sej och kusinerna lekte och busade konstant i 2 timmar =o) Eller, nja, en glasspaus var det faktiskt. Det är så mysigt att dom kommer så bra överens, Lillfisen är mer som en storebror än kusin, vill ta hand om henne och visa hur allt går till. Han blir så stor med en gång. Tyvärr så kunde inte min lilla Mamma vara med för den stackaren är fortfarande sjuk och har blivit värre igen. Halsfluss OCH öroninflammation. Hoppas verkligen att denna penicillinkuren hjälper nu så hon blir sej själv snart.

Idag har vi varit på middag hos Svärmor och det har pusslats, spelats spel och instrument och sjungts för full hals. Mycket trevligt och mycket god mat.

Äggmålning på Påskaftons morgonMycket ute i det fina vädret

 

 


Musikstund med Farmor

 

skogsmamma

Dagbok och spridda tankar

RSS 2.0