Nicolas... lilla skruttungen, redan 6 månader

Inte klokt. Nico Tico är redan 6 månader... o hör o häpna: han har fått en TAND!! Idag har han fått inviga den med en bit tunnbröd och lite spagetti och köttfärssås. När man ser skitungen varje dag så märker man inte hur de växer men det har ju hänt en del =o)

(jag hoppas att Anki lägger märke till att jag har valt kort där jag själv e med ;o) )

Fick en bild av GrannLinda på deras lilla snutta idag

och jag kom på mig själv att tänka "va stor hon har blivit".... o sen kom jag på att Nico är ju faktiskt hela 12 dagar äldre än henne... då måste ju han oxå har blivit stor =o)

Och det är ju klart att han har! Var på BVC igår och vägde och mätte. Hela 73cm lång och 9,8kg. Inte illa.

Snart är det dax för Jonathan oxå att väga och mäta nere på BVC. 4års-kontrollen närmar sig med stormsteg. Ska bli riktigt spännande.

Mina barn är ju inte döpta men vi var på g att döpa Jonte när han var ny. Det gjorde att vi hade utsett en gudmor till honom... men sen ändrade vi oss och kände att han ska få bestämma själv om han vill bli döpt i framtiden MEN, sin älskade gudmor Emily fick han behålla ändå. I tisdag överaskade hon oss med ett spontanbesök på eftermiddagen och jag vet inte vad hon gör med mina barn med de bara älskar henne båda två.Vi frågade Jonathan om han kunde tänka sig att dela Emily med Nicolas och självklart kunde han det. Så idag frågade han för hundrade gången sen i tisdags när hans och Nicolas Emily skulle komma nästa gång =o) Han e för söt!!

För övrigt så går det jättebra med Ronja. Hon har ju bott här i en vecka nu och den enda olat hon har som jag inte tycker om är att hon öppnar dörrar. Så det gäller att låsa när man går hemifrån =o) Annars är hon helt underbart go och snäll.

 Nu ska jag och min man faktiskt ha ett glas vin

Trevlig Helg!!Kommentarer
Anki

Oh se, vilka fina bilder o du är med!!

6 månader..oj oj vad tiden rullar på. Jolin blir 8 månader idag. Otroligt.

Skönt de går bra med nya fyrbenta kompisen Ronja, förhoppningsvis lever hon inte rövare..haha

Kanonfina bilder.

Inatt var de nollgradigt här...alldeles för tidigt..hua.

Kramiz o go helg

2011-09-17 @ 08:45:48
URL: http://anki-nilsson.blogspot.com/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

skogsmamma

Dagbok och spridda tankar

RSS 2.0