4år och U.A i protokollet...

Jonte har blivit besiktigad och fick godkänt. Denna gången kollades hörsel, syn och tal utöver längd och vikt. Han är hela 114cm lång (inte konstigt att jag trodde hans kläder hade krymt) och väger 22kg.

Synen var precis godkänd, han kisade en del och gissade på några. Men det kunde lika gärna va att ögonen inte hade kommit längre i utvecklingen än att han hade dålig syn. Det var inget som behövde kollas upp yttligare nu iaf. Den kollas ju igen vid 5års ålder. Hörslen va inga som helst anmärkningar på efter att vi kom på att han inväntade två pip för att få plocka två träpinnar samtidigt. Man kan inte säg annat än att han är effektiv iaf =o) Därimot påpekade hon uttal av bokstaven R i vissa sammanhang. Bla dörren blir gärna döjjen... men hon var inte orolig om inte vi själva var det (hur man nu ska tolka det??) Så jag kunde inte låta bli att fråga fröknarna på dagis om de tyckte att han var efter med sitt tal eller om de ens hade reflekterat över hur han pratade. Men de sa att de tyckte han hade kommit jättelångt med sitt språk och var inte ett dugg oroliga. Så då lyssnar jag på dem som har tjugo ungar runt sig varje dag och som känner och pratar med Jonte flera ggr i veckan...

Men i det stora hela så gick allt som det skulle på BVC. Han ville inte rita en huvudfoting och sa rakt ut att han kunde inte rita gubbar, så han ritade en blomma och skrev sitt namn istället. Och så räknade han alla tio fingrar istället för bara fem och kunde fler färger än vad som behövdes. Det gäller att brilljera!! ;o)Kommentarer
Anki

Ja inte trodde jag annat än att Jonte skulle gå igenom besiktningen. MEN hur går de för mamma sen när hon ska igen sin besiktning om några(massor ja ja) år vid 35, blir hon godkänd tros...haha.

Kanske ser hon för ung ut, beter sig för omoget för åldern eller har svårt att hålla jämn takt i promenad med jämnåriga. Ja vi får se :)

Hur går de med facebook, hur länge ska du lyckas hålla dig borta - du anar inte vad du missar..bara de kommer att göra att du inte får godkänt på nästa besikning...:)

Kramiz Kramiz

2011-11-02 @ 15:01:05
URL: http://anki-nilsson.blogspot.com/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

skogsmamma

Dagbok och spridda tankar

RSS 2.0