Nästan hela taket färdigt!!!!!

Stefan har varit ledig från jobbet i hela 5 dagar nu med alla helgdagar och har varje dag jobbat på taket. Hans Pappa har varit här varje dag och hjälpt till och i går kom även Benny hit och jobbade hela dagen... vilka "bygrannar" man har =o) Det var Bennys byggfirma som var här och satte på övervåningen och nu är han här även på sin fritid och hjälper till... Men visst, Stefan plogade åt honom hela vintern så det går nog jämt upp i slutänden =o)

Här har vi Gubbarna =o)

Så duktiga sååå...

Själv har jag försökt hitta på lite bus med mina pojkar... Det har blivit lekparken i flera omgångar, både själva och med Mamma och Millie. Jonte fick även några timmar med Farmor."Arga leken börjar nu!"

 

Nu är det vardag igen och solen skiner fortfarande... regnet skulle inte komma förrän i morgon kväll. Kan faktiskt behövas nu. Men det får gärna bli fint till helgen igen =o)Kommentarer
Anki

Jomen visst är de gott när man kan få ett hjälpande handlag ibland i husbygge!! De börjar se redigt färdigt ut...mysigt!! Vilka underbara bilder på pojkarna o vad han växer lillen.

Kramiz Anki

2011-06-10 @ 06:45:12


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

skogsmamma

Dagbok och spridda tankar

RSS 2.0