En portion gröt om dagen gör riktigt gött för magen

Det kan Nico intyga =o)

Stora killen har börjat med annat än ersättning. Först fick han prova potatis och palsternacka i ett par dagar men var inte jätteimpad. Sen fick han testa fruktpuré och började nästan hugga efter skeden =o) Men nu håller vi på med att vänja in gröt för att kunna byta ut kvällsmålet. Gröt mättar ju mer och det blir inte lika mycket kiss under natten eftersom det inte är lika mycket vätska i gröten som i ersättningen. Det går faktiskt riktigt bra... särskilt om man får fruktpuré till =o) Och magen fungerar toppen som en liten extra bonus.

Idag är det Stefans sista semesterdag och på måndag är det tillbaka till vardagen igen. Meningen med denna semestern var att få så mycket som möjligt gjort på huset men oxå att hitta på lite bus tillsammans. Så vi har gjort lite dagsutflykter till Kalmar, Malmö/Köpenhamn och Trossö med Axel. Att åka Axel var något vi länge har pratat om med Jonathan, likaså att åka tåg. Så det blev tåget tur och retur från Malmö till Köpenhamn där vi gick på ströget och kollade in nya Disneybutiken.

Jonte var inte så sur som han ser ut att vara på bilderna. Det var en jättemysig dag....

Men det har jobbats på huset oxå...

Tre av fyra fönster sitter på plats och det börjar mer och mer se färdigt ut från utsidan.... Sen är det bara insidan kvar =o)

Den 19:e Juli hade jag en date med min Mamma. Vi fick en trerätters middag på Karön av min söta lillebror i födelsedagspresent. Självklart valde vi en kväll när det var han själv som lagade maten åt oss och vi kunde inte har haft det bättre... Se själva:


Snacka om myskväll!! Supergott va det oxå =o)


Måste ju oxå nämna att jag äntligen har kommit till skott med att skala av Jonte håret.... så snygg han blev =o) (snyggare)

 

Åh som vanligt kommer lite ögongodis på grabbsen ;o)

 

 

 

 
Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

skogsmamma

Dagbok och spridda tankar

RSS 2.0