Trevligt med sällskap en stund...

Det är så lätt att fastna här uppe i min lilla bubbla. Hur mysigt det än är att bo som vi gör så kan det ändå bli ganska ensamt. Särskilt just nu när man drar sig för att ge sig iväg någonstans pga att det blir lite av ett projekt bara att klä på sig ytterkläderna. Önskar vintern kan ge sig nu och låta våren få komma... det är ju iaf Mars i morgon =o)

Men iaf... Det är väldigt trevligt när lilla Mamma kämpar upp sin lilla golf för våran hemska väg och pratar en stund =o)

 

Förra veckan hjälpte hon mig med att färga håret oxå så min blonda bena blev osynlig igen. Den dagen åkte faktiskt jag och Jonte in till henne. Jonte tycker det är så roligt att få komma hemifrån lite och så finns det ju leksaker där som inte finns hemma. Dessutom låter ju Mormor honom sitta vid datorn och spela spel =o)

 

Han brukar även få sitta vid datorn hemma hos Farmor oxå med något anpassat spel för hans ålder. Det är bara jag som tycker det är för tidigt med datorer när man är tre så hemma får han inte sitta med det. Vi har ingen dator som är lämplig för honom heller utan får nog fixa en datahörna med en stationär dator när det blir dax för det. Idag behöver man ju inte lära barn det här med datorer utan det kommer automatiskt vare sig man vill eller inte. 

I lördags fyllde Stefan år och fick nybakade kladdkakemuffins, kaffe och paket på sängen. Han fick nästan öppna paketet själv =o) Jonte hade lagt ner mycket möda och tid på att slå in det så han tyckte nog att det var han rätt att få öppna det oxå =o)
 Tyvärr så var lördagen en dag när Jonte behövde gå på toaletten men panikvägrar så vi spenderade nästan hela lördagen inomhus och större delen på toaletten. Ingen jätterolig födelsedag för Stefan. Men söndagen blev bättre och vi var iväg en runda och handlade och kikade i affärer. På vägen hem var vi inom Pappa och Ann och fikade och Jonte fick en knäkompis vi bordet.

Idag är Lillfisen på dagis och de skulle vara på Loftet i sina grupper så det ska bli spännande att höra vad de har hittat på idag =o)

 

 Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

skogsmamma

Dagbok och spridda tankar

RSS 2.0