Pengar är inte allt....

Det sägs att pengar är inte allt... men det är faktiskt en hel del... Det finns inte mycket man kan göra utan pengar. Denna månaden har varit en av de värsta, ekonomiskt sett, på bra länge. Den hann knappt börja innan pengarna var slut. Det har ju blivit en konstig överlappning med a-kassan och försäkringskassan för min del och Stefan har inte fått något från försäkringskassan för sina pappa-dagar men därimot fick han mindre i lön i Mars... SUCK!! Stackars Jonathan fick bekosta sitt lördagsgodis själv idag... så illa är det. Han har mer pengar än vad jag och Stefan har tillsammans. Det värsta är att det bara är den 16:e.
Ja ja, förhoppningsvis blir det bättre nästa månad. På onsdag kommer barnbidraget (och det har ju dubblats nu när man har två barn) och Stefan skulle få lön innan påsk så nästa helg kommer förhoppningsvis att kännas lättare.

Denna veckan har oxå kännts lite tung för Jonte har varit sjuk... igen!! Feber, snorig och hosta. Jag och Stefan har suttit på helspänn varje kväll och lyssnat efter ett nytt krupp-anfall men, peppar peppar, det inte blivit något än. Nu är han feberfri igen men hostar och snorar en hel del. Känns trist när han missar de få dagistimmarna han har. Tur att han trivs hemma i sin egen trädgård iaf. Vi har försökt vara ute så mycket som möjligt för att inte ha alltför mycket överskottsenergi =o)

 

I morgon är det söndag och jag och pojkarna ska ner till Pappa och Ann en stund på dagen. Jonte längtar redan. Inte nog med att han ska få träffa Morfar och Ann, hans älskade Morbror Henric ska ju oxå komma =o) Hoppas på fint och varmt väder så man kan promenera ner...Kommentarer
Anki

Pengar ja, de är inte alltid lätt att få dem att räcka, framför allt inte när de inte betals ut som de ska o när man har stora utgifter, typ husbygge. Undrar hur de går....nyfiken är man ju!!

Fina bilder på Jonte...så gott de är nu när de är vår.

Kramiz Anki

2011-04-18 @ 06:37:08
URL: http://anki-nilsson.blogspot.com/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

skogsmamma

Dagbok och spridda tankar

RSS 2.0