Utmattning och känslomässig bergodalbana

Idag är en sådan dag när man känner att man är slut som människa. Har ingen ork, inget tålamod och floder med tårar.

Man känner sig värdelös som förälder och ännu sämre som fru. Önskar att man hade kunnat få ett par timmars sömn.....

Igår kväll, lagom som vi skulle gå och lägga oss, hör vi hur Jonathan börjar hosta och kippar efter andan. Han blir mer och mer lessen vilket gör andningen bara värre. Han säger att han vill kräkas och har ont i bröstet och i munnen. Stefan ringer 112 och de hör ju Jonathan i bakrunden och skickar en ambulans. Pga vår sönderkörda väg får vi möta upp dem nere i byn. Jag och Jonathan åker med ambulansen och Stefan och Nicolas kommer efter med bilen. Vi fick gå direkt upp till barnkliniken där de tog väl hand om oss. Han har falsk krupp och det orsakades tydligen av ett virus och ska äta kortison i 6 dagar. Han var verkligen jätteduktig och tyckte mycket om sin läkare. Skulle hälsa på henne idag oxå sa han när vi var på apoteket =o) Väl hemma igen så blev det lite nervarvning framför TV:n och strax innan två gick Jonte och la sig och somnade. Då var det Nicos tur. Gaser i magen och snorig näsa gjorde att han inte somnade förrän kvart i fem men vaknade igen vid halv sju och var hungrig. Somnade om kl sju och var då äntligen lugn. Sen vaknade Jonte kl åtta.

JAG E TRÖTT!!!!!!!!! Inte bara fysiskt utan även psykiskt. Det finns inget värre än att se sitt barn må dåligt och oron och paniken man får när man känner att man inte kan hjälpa honom gör att man blir inte mycket värd som förälder. Och så den överdrivna sömnbristen gör ju inte att man tycker mindre synd om sig själv. Jag önskar sååååå mycket att både Nico och Jonte kan sova inatt, iaf bara några timmar så man får ladda om lite.

Ja ja, gnälligt värre...

Visar lite bilder nu annars slutar jag inte beklaga mig.... hoppas på att må bättre i morgon.

Kommentarer
Anki

Hej hej. nä de e inte alltid lätt, men på något vis går allt. Hoppas jonte piggat på sig o lillen också. Man är ganska liten när barnen blir sjuka fram för allt när de blir aktut. Hoppas du fått sova lite nätterna som gått.

Hur går de med huset, väntar med spänning på lite bilder. Här är de bra. På söndag åker Torsten o de känns men samtidigt är jag hundra på att han får de rent av bättre hos Monika än hos mig, då kan de ju inte vara fel. Så får han två tjejer att busa med. De du!!

Vi hörs, ha de så himla bra.

Kramiz Anki

2011-04-01 @ 18:27:04
URL: http://anki-nilsson.blogspot.com/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

skogsmamma

Dagbok och spridda tankar

RSS 2.0