8 kg kärlek

I tisdags var det BVC och vaccination för Nicolas och den lilla klumpen väger nu nästan 8 kg!!! Mer precis 7890g... Helt galet. Men så är han 66 cm lång oxå. Jag kan ju inte låta bli att jämnföra med Jonathans tillväxttabell. Jonte var faktiskt bara 64,5cm på sin 3 månaderskoll och vägde 7930g. Alltså kortare men vägde mer =o)
Vet inte vad vi gör med våra barn... måste va något i skogsluften...
Igår var vi på utflykt med Jontes dagis. Det blev tipsrunda och fika i det gröna på Almö badplats. Väldigt trevligt arrangerat med både barn och vuxenfrågor på tipsrundan. En del modiga barn badade men som tur var så frågade aldrig Jonte om han fick. Han hade fullt upp att leka med bästisen Filip.

Mycket trevlig kväll för både barn och föräldrar...

Idag är det 1:a gången för föräldragruppen via BVC. Ska bli himla trevligt. Kul att träffa andra Mammor med bäbisar här i Nättraby. Dessutom är Linda och Iris i samma grupp så man vet ju att det finns minst ett vettigt Mamma/barn-par till iaf =o) Under tiden ska Jonte sysselsätta Ann. Fast han kan nog vara ganska trött efter dagens vattenfest på dagis =o) Väldigt intensiva dagar för honom.... men kul har han så han klagar inte =o)

 Kommentarer
Anki

De e spagettin...spagettin gör alla barn långa o fina..ler. Underbar bilder på dina pojkar.

Kramiz Anki

2011-06-18 @ 20:01:05
URL: http://anki-nilsson.blogspot.com/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

skogsmamma

Dagbok och spridda tankar

RSS 2.0