Minisemester i Göttlaborg =o)

I torsdags var första gången på föräldrautbildningen. Började kl 13:30 så Mamma fick hämta Jonte på dagis. Vi pratade mest om förlossning och presenterade oss för varandra. Grannarna var oxå me så det var iaf två kända ansikten. Resten verkade lite lagom konstiga. Eller är det vi som är lite missanpassade till övriga befolkningen =o)

På kvällen åkte vi ner till Pappa och Ann och sov där eftersom vi skulle åka gemensamt med dem kl 6 på morgonen. På så vis behövde vi inte väcka Jonte så tidigt och Mamma behövde inte heller gå upp så tidigt utan kunde sova hos oss. Lilla Helge fick vara hos Werner.

Bussen var i tid på fredagsmorgonen och vi var sammanlagt 23 personer som skulle på denna Automässa med AutoExperten i Göteborg. Vi var framme vid 11 och vandrade på mässan ett tag. Jag och Stefan gick upp på avenyn och käkade lunch och sen ner igen och gick en stund till. Tog en fika med Pappa och Peter och sen var det dax att åka till hotellet. Väldigt trevligt hotell intill Nordstan. Hann med en snabb shoppingtur innan vi gjorde oss i ordning för kvällens fest/middag. Kvällen var jättelyckad med god mat och toppenunderhållning. Vi var ett trevligt och roligt gäng det skrattades en hel del under kvällen.

Idag har varit mysig familjedag. Lite shopping, lite film, lite målning.... Jonathan målade min mage och visade hur bebisen kommer att se ut =o)

Blå ögon, grön mun, brunt hår, gula öron och röd näsa.... tjusigt va!!?? =o)Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

skogsmamma

Dagbok och spridda tankar

RSS 2.0