Hicka i magen

Det är en lite konstig känsla när Smulan har hicka. Jag hann undra en hel del vad den sysslade med innan jag fattade att det faktiskt var hicka. Ja, ja, varje livstecken är ju positivt... även om det är lite påfrestande =o)

Det blev en bra dag idag!! Jag och Jonte har tagit det lungt på morgonen och sen kom mamma ut och fikade och vi gick en promenad med Helge. Vi hoppade sönder ispölar och kastade pinne till Helge. Frisk luft gör gott för själen. Det var lite isiga vindar bara så Jontes väl insmorda kinder blev röda i alla fall.

Sen kom den ej så populära bajsstunden som vi har väntat på i en vecka. Ungstackarn hade det jättejobbigt och blev väldigt trött efteråt trots sin chokladbelöning. Men han slappnade äntligen av och blev gamla goa Jonte igen. Vi tog en tur till Leksakshuset för att hitta på något och han köpte sig en bil för egna pengar och även en nyckelring till Stefan som han tyckte att han skulle ha i "Alla Hjärtans Dag"-present. Han är så söt.

I morgon är det dax för besök på MVC igen. Ska bli intressant och se vad hjärtljuden ligger på nu =o) Jonte ska vara hos Mamma/Mormor under tiden så han ser fram emot morgondagen.Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

skogsmamma

Dagbok och spridda tankar

RSS 2.0