Gubbens födelsedag

Idag fyller Gubben år. Han blir 31. Så nu, i ca 2mån, är han TVÅ år äldre än mej =0)... hihi

Vi ska inte direkt fira nått idag mer än att det blir nog köpemat till kvällen....gott!! Känns knasigt att först gå och träna och sen åka hem och äta pizza. Men men.. det är ju Zumba ikväll, jätteroligt.

Just nu skiner faktiskt solen och jag känner hur mungiporna börjar röra sej uppåt. Känns bra efter en något tjurig förmiddag. Stackars lillgrabben, han har fått stå ut med mitt tråkhumör idag. Han är ju hemma från dagis eftersom jag är ledig och meningen var att Gubben oxå skulle varit ledig men det blev något missförstånd så han jobbar fortfarande...synd. Men iaf så har jag och lillgrabben varit på återvinningsstationen med en massa skräp som har legat ett tag nu. Skönt att man åtminstone har börjat riva i det även om vi inte blev klara. Skulle kört ett varv till men vågade inte ge mej iväg igen efter att jag hade kört fast 2ggr på vägen hem. Det är en väldigt stor nackdel med att bo som vi gör (450m kostig fram till huset), nu när det börjar töa så har man knappt en chans att ta sej hem. Iväg är inte så farligt då det bara går nerför, men hem sen är lite svårare.

Imorgon ska vi gå ut och äta... TJOHO!!!! Ska bli väldigt trevligt. Grannarna ska med så det blir en mysig parmiddag på stan. Jag tycker det är så roligt att vi har börjat umgås med våra grannar. Dom är i samma ålder som oss, inga barn än men hund och fantastiskt lättsamma och trevliga. Jag och Gubben konstaterade för lite sen att det är nog första gången vi umgås med ett par där det klickar med båda två. Annars har det varit att jag har en kompis och min och hennes gubbe hänger med men kanske inte hade valt att umgås om det inte var för oss kvinns. Det gör ju inte saken sämre heller att dom bor på gångavstånd. Mycket trevligt att just ni har flyttat hit =0)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

skogsmamma

Dagbok och spridda tankar

RSS 2.0